Over Sensus-methode

Corporatie-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Corporatiegids liveAlweer voor de zesde keer vind de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens de CorporatieGids LIVE kennisdag worden weer diverse interessante kennissessies voor de corporatiesector gegeven. Net als andere jaren is Sensus process management ook dit jaar weer aanwezig.  

Inzicht in resultaten van procesverbetering dankzij toegevoegde waarde van KPI’s

De integratie van KPI’s, risico’s, audit’s en normeringen is steeds belangrijker. Goed toepassen van BPM is hierbij essentieel. Een belangrijk doel van procesmanagement is: inzicht krijgen in/grip krijgen op het functioneren van de organisatie. KPI’s aan processen koppelen is daarvoor essentieel. Hans Bloemen consultant bij Sensus process management en Timon Haverkamp, Interim adviseur bij Woonvisie laten de toegevoegde waarde van KPI’s en BPM zien om zo grip te krijgen op het functioneren van de organisatie.

CorporatieGids LIVE

Door wie: Hans Bloemen en Timon Haverkamp
Datum: 16 april 2019 om 12.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Vianen.
Kosten: Gratis voor corporatiemedewerkers

Komt u ook?
U kunt zich aanmelden voor CorporatieGids LIVE via de website van de CorporatieGids. Kies in het programma voor de sessie van Sensus process management om 12.00 uur. U kunt natuurlijk aansluitend andere sessies volgen.