Over Sensus-methode

Corporatie-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Training fotoOp 16 januari 2018 organiseert Sensus-methode een training Continu verbeteren met Lean op onze trainingslocatie in Breukelen. Schrijf u in en ga zelf aan de slag met procesverbetering!

Deze training Continu verbeteren met Lean helpt u op weg om procesmatig te gaan verbeteren. U maakt kennis met het systeem van “Continu Verbeteren”. Binnen deze benadering doorlopen verbeterteams op de werkvloer permanent de vijf stappen voor verbetering van processen, gebaseerd op de DMAIC cirkel uit Six Sigma en Lean: Define, Measure, Analyse, Improve en Control. U krijgt de Lean instrumenten in handen om uw processen te analyseren en te verbeteren, zoals Value Stream Mapping, Gele briefjes en de Visgraatanalyse. U leert de tools zelf te gebruiken, zodat u van start kunt met het verbeteren van uw organisatie!

Meer informatie vindt u hier.

Schrijf u in! ↗