Over Sensus-methode

Corporatie-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Procesmodel met voorbeeldprocessen voor woningcorporaties

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij een procesmodel uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Daarom biedt Sensus process management direct inzicht in alle gepubliceerde processen van woningcorporaties. Voor klanten van de Sensus process management, gebruikers van onze BPM applicatie, Sensus BPM Online zijn de alle processen in de procesmal bovendien gratis verkrijgbaar in Sensus-formaat.

Bekijk de processen gratis!

Bekijk het procesmodel in de Sensus BPM Publisher omgeving of zoom direct in op de procesboom via deze link.
Wilt u de bewerkbare Sensus woningcorporatie processen ontvangen in Sensus-formaat?  Neem contact met ons via de website.

Download nog meer corporatieprocessen en andere voorbeeld procesmodellen via onze Process-Plaza website.

 

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”

Hans Bloemen

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management