Over Sensus-methode

Corporatie-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Voorbeeldprocessen voor woningcorporaties

Sensus-methode heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij ruim 70 woningcorporaties. Met deze kennis en ervaring hebben wij een procesmodel uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die nog niet goed op weg zijn met het op orde brengen van hun processen.

Daarom biedt Sensus-methode direct inzicht in alle gepubliceerde processen van woningcorporaties. Voor klanten van de Sensus-methode zijn de processen bovendien gratis verkrijgbaar in Sensus-formaat.

 

Bekijk de processen gratis!

Bekijk het procesmodel in de procesboom of via de visual navigator. Wilt u de processen ontvangen in Sensus-formaat? Mail ons! Of download de corporatieprocessen direct via de Process-Plaza website

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”

Hans Bloemen

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus-methode